Talking Tom Cat 2

Talking Tom Cat 2 voor Android

Tom is terug om je Android toestel onveilig te maken!

Deze download is niet langer beschikbaar. Wellicht is Talking Tom Cat 2 een goed alternatief.

Talking Tom Cat 2 is het vervolg op het populaire spel waarin een kat genaamd Tom alles herhaalt wat je tegen hem zegt.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Herhaalt wat je zegt
  • Veel mogelijkheden
  • Deel video's van Tom met je vrienden

TEGEN

  • De nieuwigheid is er snel af

Niet bijzonder
5

Deze download is niet langer beschikbaar. Wellicht is Talking Tom Cat 2 een goed alternatief.

Talking Tom Cat 2 is het vervolg op het populaire spel waarin een kat genaamd Tom alles herhaalt wat je tegen hem zegt.

Wat is er veranderd in Talking Tom Cat 2?

Het verschil tussen Talking Tom Cat 2 en de eerste versie, zit hem in het feit dat Tom na het succes van zijn eerste spel van de straat naar zijn eigen appartement is verhuisd. Hij heeft ook gezelschap gekregen in de vorm van Talking Ben the Dog, die om de haverklap opduikt om Tom flink te irriteren.

Meer leuke dingen

Het draait er in Talking Tom Cat 2 nog steeds om dat de kat alles wat je zegt herhaalt met een grappige stem. Er zijn verschillende nieuwe manieren om met Tom te communiceren. Druk op de scheet-knop en Ben komt langs om een scheet te laten, waarop Tom zijn neus dicht houdt. Als je vervolgens iets zegt, herhaalt hij het met dichtgeknepen neus.

Andere nieuwe toevoegingen zijn de zak-knop, waarmee je Ben langs laat komen om een papieren zak te laten knallen, de telefoon-knop waarmee Tom met de originele Talking Tom Cat app speelt en een veren-knop, waarmee Ben Tom met een kussen slaat.

Ook nieuw is de endless running mini game. Hierin moet Tom zo ver mogelijk omhoog op de trap zien de komen, terwijl hij munten en extra tijd verzamelt. Even is het grappig, maar graphics, presentatie en omvang zijn wel erg basic.

Films maken met Tom

Talking Tom Cat 2 heeft ook nog andere acties, zoals de mogelijkheid om Tom in zijn gezicht te slaan of hem te aaien waardoor hij gaat spinnen. Ook kun je video's opnemen van wat je doet met Tom en die delen met je vrienden. Als je alles hebt geprobeerd, wordt de app helaas al snel saai.

Om de boel nog een beetje op te leuken, kun je Tom aankleden. Dit doe je door kleding aan te schaffen via een in-app aankoop of vrij te spelen. Naast kleding koop je ook dingen om Toms huis leuk in te richten, maar erg veel keuze heb je niet.

Onze mening

Spelen met Talking Tom Cat 2 is best leuk, maar de nieuwigheid is er snel af.

 

Meeste downloads Games voor android

Talking Tom Cat 2

Download

Talking Tom Cat 2 4.3

Beoordelingen about Talking Tom Cat 2

Promotie×